Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Princezna holí

0

karta na týden od 31.7.2023

Ohnivá princezna holí se vrhá do plamenů transformace, vleklému strachu navzdory. Aktuálně je lepší skočit a důsledky řešit, až skutečně nastanou.

Princezna holí představuje výzvu ptáka Fénixe – riskovat, že shoříme na popel, ale následně se zrodíme v novém a mnohem zářivějším hávu. Podstatnou součástí výzvy je vzdát se kontroly nad tím, co může shořet, a neřešit, jak bude ten nový háv vypadat.

Fénixova transformace se může týkat důležitých rozhodnutí stejně jako chování, kterým sami sebe ničíme nebo srážíme. Stačí říct DOST! s potřebnou dávkou kuráže a odhodlání.

Je férové říct, že výsledek skoku do plamenů se nedostaví okamžitě. Princezna holí má houževnatost, se kterou nejdřív nástup velké změny protahuje, a pak zase nenápadně couvá zpět na horší, ale známé území.

S princeznou holí je důležité následky změn usadit a pomalu se učit důvěřovat, že to lepší je opravdu naše a můžeme to bez zábran užívat.

Princeznu holí jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 31.7.2023 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Röhrig a Gill.


Obecnou charakteristiku karty najdete pod tlačítkem:


.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *