Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Luna

0

karta týdne od 12. 9. 2022

Luna má několik poloh a v každou chvíli může být jiná tou nejdůležitější.

Luna je hluboce emocionální kartou, neviditelným kardiogramem našich pocitů. Říká, že můžeme být jako na houpačce bez zjevných nebo logických důvodů. Nemá cenu se bránit, nemá cenu analyzovat. Jen prožít emocionální příliv a odliv, a nehroutit se z toho. Druzí to mají podobně a vlny se šíří řetězovou reakcí. Zase se to uklidní.

Luna je také kartou mimosmyslového vnímání. Podtrhuje význam podvědomého a podprahového, otevírá příslušné brány. Kdo uvažuje o nahlédnutí do světa za racionální oponou, teď je nejlepší čas. Doplňkový Velekněz kývá souhlasně hlavou a dodává, že ukřivděné vnitřní dítě se hlásí o péči a pozornost.

Do třetice je Luna velice ženskou kartou. Zobrazuje všechny tváře a cykly ženy. Karta říká, že něco v našem ženském světě není v pořádku, něco je zanedbané, odsunuté pro nepotřebnost na vedlejší kolej. A nedá se to spravit tím, že jinou část svou pozorností přehltíme.

Nejlepší nápovědou mohou být emoční vlny, které indikuje první část výkladu.

Pro všechny racionálně smýšlející může být týden s Lunou vyčerpávající a nepříjemný. Naopak pro lidi, otevřené podprahovým vjemům, to může být týden přelomový. Podvědomí je připravené vydat důležitou zprávu – svým vlastním tempem, svým vlastním jazykem. Tak pojďme do toho!

Kartu Luna jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 12. 9. 2022 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, moje kresba, Aura-Soma.


.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *