Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Velekněžka

0

karta na týden od 8. 7. 2024

Velekněžka přináší ticho, klid a rozjímání. Neposednost minulého týdne zmizela, teď spíš můžeme mít pocit, že se nic nehýbe dost rychle. Málo aktivity a vnějších podnětů budeme nahrazovat pitváním stojatých vod, případně pokusy o provokace emočními nástroji. Výzvou týdne je nechat událostem čas a prostor, aniž bychom zasahovali nebo zjišťovali informace o pokroku. Zbytečným vířením si můžeme jen zavařit. 

Velekněžka vykořeňuje mýtus, že kdo mlčí, souhlasí. Nebo že kdo mlčí, je slaboch a nemá co říct. V případě Velekněžky je mlčení odznakem moudrosti a schopnosti evoluce. Výzvou je poznat rozdíl mezi mlčením ze strachu a mlčením moudrého, který nepotřebuje zasahovat do soutěžení štěňátek. V tomto ohledu Velekněžka ukázňuje ego, aniž by podkopala něčí hodnotu. 

Ztišit mysl je další úkol od Velekněžky. Na místě jsou všechny myslitelné techniky psychohygieny, vykonávané vědomě a opakovaně. Na rozdíl od domácího nepořádku nejsou myšlenky vidět, ale bez pravidelného úklidu se stejně tak hromadí a překážejí. Nebojte se použít jednoduché vizualizace, třeba jak smejčíte mozek mydlinkovou vodou od nečistot. Hravé metody většinou skvěle fungují, aniž byste dlouze přebírali zrno od plev. 

Velekněžka je svou podstatou patronkou tvořivosti a neverbální komunikace, tak se jí nebojte využít. 

Velekněžku jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 8.7.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Kosmický, Aura-Soma.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 pracovních dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.


Archiv výkladů karty týdne

Chcete se podívat, jakou kartu jsem zveřejnila pro konkrétní týden Vašeho života? Koukněte do přiloženého archivu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *