Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Král pohárů

0

karta na týden od 14. 10. 2024

Král pohárů má laskavou duši, bohatou fantazii a často některý z uměleckých talentů. Věří v dobré konce a spousta lidí se domnívá, že se nehodí do reálií současného světa. Každý z nás kousek toho krále v sobě má, i když se k němu veřejně nehlásí. Výzvou karty je ztišit své pragmatické racio a oddat se na chvíli tomu, zač bychom se jinak styděli. S chutí si přečíst pohádku nebo laciný román z červené knihovny. Poslechnout hudbu, která nefrčí. Vybarvit dětskou omalovánku nebo cokoli neškodného, zdánlivě nevhodného. 

Na otázku proč zní jasná odpověď – pro zachování duševní rovnováhy. Pokud totiž připustíme existenci nelogického a nepraktického sami v sobě, snadněji se vypořádáme i se vším nelogickým a nepraktickým, co svět kolem nás každodenně nabízí. A možná, opravdu jen možná, zahlédneme v tom i příchuť zvláštně barvité poezie. 

Král pohárů míchá do sledu logických zákonitostí rozměr intuitivní a umělecký, rozměr z pravé hemisféry. A na tu bychom se měli tento týden soustředit a její vize, pocity a tušení nezpochybňovat. Zároveň pozor na interpretaci! Jazyk pravé hemisféry rád mluví v podobenstvích a s určitou uměleckou licencí. Jako správná Šeherezáda také občas v nejlepším přerušuje kapitoly. Doslovný nebo příliš rychlý překlad může zamýšlené poselství zmařit. Velkou výzvou je zpomalit svou mysl a nedomýšlet konce, dokud nemáme pohromadě všechny indicie.

Čistokrevný král pohárů je a byl součástí každé kultury, obvykle za života nedoceněn. Pokud ale probudíme každý tu svou maličkou část jeho bohaté osobnosti, bude na světě víc dobré vůle a vzájemného pochopení. Zasadit semínko má smysl, i když neznáme datum sklizně. I když se najdou posměváčci, kteří budou všechno shazovat. A pár takových v týdnu taky potkáme.

Krále pohárů jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 14.10.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Röhrig a Gill


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 pracovních dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.


Archiv výkladů karty týdne

Chcete se podívat, jakou kartu jsem zveřejnila pro konkrétní týden Vašeho života? Koukněte do přiloženého archivu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *