Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

10 mečů

0

karta na týden od 30. 9. 2024

10 mečů nepatří mezi oblíbené karty, protože na první pohled zraňuje naše city. Zdá se, že většinu energie přesuneme do mentální sféry, odkud budeme sobě i druhým škodit. Většinou úplně bez záměru. 

Jak je to možné? Myšlení bude tenhle týden extrémně zrychlené a proto na cestě k závěrům použijeme větší procento domněnek nežli ověřených skutečností. Navíc sami sebe přesvědčíme, že použité domněnky jsou natolik pravděpodobné a logické, že se od ověřených skutečností neliší. Spousta pochybností se stane dogmatem, na kterém budeme stavět budovy bez pevných základů. 

10 mečů pracuje proti nám. Častěji budeme ochotni věřit negativnímu sami o sobě. Pokud občas propadáme pocitu neschopnosti, nemilovatelnosti nebo zkrátka lůzrovství, teď může zesílit. A vnitřní sabotér bude pro tyhle pocity hledat v říši domněnek zaručené důkazy. Výzvou bude zachovat si chladnou hlavu a nesbaštit mu barvité návnady. 

10 mečů jde obvykle nejkratší cestou z hlavy do srdce nebo do ega. Zraňuje unáhlenými soudy a tak je třeba počítat s tím, že nějaké schytáme nejen od vnitřního sabotéra, ale i z okolí. Zkusme mít na paměti, že i druzí budou pod vlivem téhle nutkavé energie, a neroztáčet spirálu o další patro. Dát si pár hlubokých nádechů před reakcí nebude špatný nápad. 

Karta mapuje naše sklony ke katastrofickým scénářům a je tak příležitostí jejich záškodnickou činnost odhalit a zlikvidovat. 

10 mečů jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 30.9.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Kosmický a Buckland Romani.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 pracovních dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.


Archiv výkladů karty týdne

Chcete se podívat, jakou kartu jsem zveřejnila pro konkrétní týden Vašeho života? Koukněte do přiloženého archivu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *