Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

2 poháry

0

karta na týden od 2. 9. 2024

2 poháry oživují ideály lásky a mohou přinést vzpomínky na dobu a okolnosti, ve kterých jsme své představy spřádali. Možná jsme nedostali přesně to, po čem jsme snili, ale taky můžeme být obklopeni takovým druhem lásky, o kterém jsme dříve netušili. Výzvou je povznést se nad obvyklá očekávání a připustit, že láska má mnoho podob a často přichází odjinud, než odkud ji vyhlížíme. 

2 poháry připomínají, že potřebu sytit srdce láskou máme všichni bez rozdílu. Přesto není láska nároková disciplína a nejde si její doručení objednat nebo zasloužit. Čím více se soustředíme na tu nárokovost, tím hlubší frustraci sami sobě připravujeme. Lidé se totiž velmi často nevědomky chovají podle rčení “očekávaný dar si nezaslouží být darován”. Pusťme svá očekávání k vodě a dostaneme víc, než bychom mysleli. 

2 poháry varují, abychom netlačili jen na jednu stranu rovnice. Někdy máme tendenci dávat lásku plnými hrstmi a nevšímat si vyčerpání, které to přirozeně provází. O kontejner lásky ve vlastním srdci je třeba pečovat a její hladinu trvale doplňovat z běžně dostupných zdrojů. Přijímat lásku z květin, stromů, hudby, prostě odevšad, kde ji Bůh a předci ukotvili. Chce to trochu píle a cviku, a k obojímu karta vybízí. 

Přestože se nám svět občas předvádí v dramatických nebo smutných odstínech, stále je prosycen láskou a každý si může vybrat fontánu, ze které doplní, co vyčerpal. 

Ostatní dospělí tu nejsou od toho, aby za nás tankovali nebo my za ně. Můžeme navzájem sdílet své kontejnery, ale za udržení přiměřené hladiny lásky ve svém srdci jsme zodpovědný každý sám. 

2 poháry jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 2.9.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Buckland Romani a Universal fantasy.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 pracovních dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.


Archiv výkladů karty týdne

Chcete se podívat, jakou kartu jsem zveřejnila pro konkrétní týden Vašeho života? Koukněte do přiloženého archivu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *