Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

4 meče

0

karta na týden od 26. 8. 2024

Meče vracejí vládu rozumu a proto je dobré promyslet a rozhodnout, co jsme minulý týden pozdrželi. Výzvou je nepřehltit systém informacemi a zůstat u rámcových řešení, nezabývat se každou maličkostí. 

4 meče jsou kartou kompromisů, což ale neznamená prohru. Spíš je to impuls k vytvoření variant, které nás dříve nenapadly. A není neobvyklé, že varianty vzniklé pod tlakem vykazují větší životaschopnost než původně předložené. Budeme pilovat a modifikovat, dokud se ta nová verze nevylíhne. 

4 meče mohou varovat, že jsme se někde v myšlenkovém procesu zasekli. Přestože pracujeme s hypotézou, která je logická a v podobných případech platná, v tom našem úplně nesedí. Je potřeba najít nové oči a nový přístup.

4 meče se aktuálně projeví i v hospodaření s fyzickými silami. Karta nás přiměje přibrzdit, kde bychom jinak spěchali, a donutí šlápnout na plyn, kde bychom se flákali. Pochopitelně můžeme tahle nutkání svobodnou vůlí přeprat, ale pak dostaneme své průměrné výsledky a nic překvapivého navíc. 

4 meče jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 26.8.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Rögrig a Buckland Romani.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 pracovních dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.


Archiv výkladů karty týdne

Chcete se podívat, jakou kartu jsem zveřejnila pro konkrétní týden Vašeho života? Koukněte do přiloženého archivu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *