Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Luna

0

karta na týden od 19. 8. 2024

Luna má své vlastní tempo i řád. Můžeme se proto cítit zpomalení nebo nucení do rytmu, na který nejsme zvyklí. Stačí si ale uvědomit, že Měsíc je pánem přílivu a odlivu, a jak moc bláhové by bylo od člověka proti takové síle bojovat. Chytřejší je pohyb energie sledovat a využít ve svůj prospěch. Někdy stačí stejné aktivity jinak načasovat, aby přinesly mnohem větší potěšení nebo užitek.

Luna souvisí s hladinou vod. Apeluje na náš zodpovědný přístup k vodě v terénu i hluboko v našem těle. Mohou přijít varovné vykřičníky, abychom změnili něco v rutinách ohledně tekutin nebo spánkového režimu. Důležité je zohlednit svou konkrétní situaci a slepě se neřídit doporučeními, která potkáme na internetu. 

Luna posiluje intuici a neverbální tvořivost. Otevírá brány k neznámému a podněcuje fantazii, aby s neznámem pracovala. Ráda vytahuje věci z podvědomí a nutí nás o nich přemýšlet. Buďme připraveni na neobvyklé sny a události, které se vzpírají plánům nebo logice, a nedělejme z nich unáhlené závěry. Podstatné je neklesnout na duchu a nemalovat čerty zeď. Neznámo je výzva, kterou není radno zdolávat útokem. Ale ani se před ní schovávat. Přiměřená obezřetnost a mentální příprava jsou naopak na místě. 

Týden s Lunou je málokdy všední. Vidíme věci, které bývají neviditelné, a nevidíme, co je druhým zřejmé. Není to týden pro zásadní rozhodnutí, ale je to týden, ve kterém pro budoucí rozhodnutí dostaneme zvláštní informace. Pokud se tedy zdrojům za branou logiky otevřeme. 

Lunu jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 19.8.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Swedish witch, Aura-Soma.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 pracovních dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.


Archiv výkladů karty týdne

Chcete se podívat, jakou kartu jsem zveřejnila pro konkrétní týden Vašeho života? Koukněte do přiloženého archivu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *