Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Císařovna

0

karta na týden od 29. 7. 2024

Císařovna představuje domov, rodinu a kořeny v širším slova smyslu. Také vztah k rodné hroudě a symbolům, které tu hroudu reprezentují. Karta říká, že nás okolnosti přimějí tohle téma vytáhnout ze šuplíku. Máme se zamyslet, do jaké míry nás kořeny svazují či omezují v rozletu, a do jaké míry nám poskytují pocit bezpečí a sounáležitosti, navzdory všem omezením. Ti šťastnější najdou nebo upevní rovnováhu mezi oběma póly, protože většina z nás potřebuje ke spokojenému životu obojí – kotvu i svobodu. 

Císařovna připomíná, že některá hnízda jsou přirozeně útulná, zatímco v jiných teče krev. Nemá smysl srovnávat či závidět a nemá smysl uvažovat, jaký druh hnízda si zasloužíme nebo co jsme provedli, že zrovna naše hnízdo není to nejhezčí. Jakkoli se takové myšlenky logicky nabízejí, ve skutečnosti jen spotřebovávají spoustu energie bez reálné možnosti něco změnit. Teprve když se vymaníme z těchto pavučin, můžeme vzít rozum do hrsti a tvořit vlastní život. Nejlepším pomocníkem je zdravá sebeúcta a ta nejobecnější láska k životu. 

Císařovna je někdy trochu mučednice. Z lásky, soucitu a obětavosti jde často za hranu toho, co je zdravé. V dlouhodobém horizontu svou obětavostí ubližuje sobě i těm, kterým se snaží v dobré víře pomáhat. Častěji tenhle vzorec vidíme u druhých, nežli u sebe samých. Ale pokud zjistíme, že se opakovaně někdo snaží páchat dobro v náš prospěch, s velkou pravděpodobností to děláme taky. Změnit tuhle neřest, která se tváří jako ctnost, je jedna z největších výzev. 

Součástí Císařovny jsou také obavy, co si o našich rozhodnutích myslí ti, na kterých nám záleží. Tak se rodí cenzura, která zablokuje touhy a plány dřív, než o nich stihneme přemýšlet. Pokud o svém životě často říkáme “nevím”, měli bychom se nad existencí podprahové cenzury zamyslet, nebo ji rovnou rozmetat na prach. 

Císařovnu jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 29.7.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Sidhe a Mýtický.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 pracovních dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.


Archiv výkladů karty týdne

Chcete se podívat, jakou kartu jsem zveřejnila pro konkrétní týden Vašeho života? Koukněte do přiloženého archivu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *