Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Princezna mečů

0

karta na týden od 15. 7. 2024

Princezna mečů hlásí, že se dostaneme do řečí. Někdo bude mluvit, až nám bude zvonit v uších. Možná se útržky doslechneme, ale to už budou překroucené. A právě na to karta upozorňuje. Nemáme věřit zaručeným zprávám, co o nás kdo říkal nebo dokonce co tím určitě myslel. Čím méně budeme smrad rozviřovat, tím rychleji se usadí. 

Princezna mečů oživuje vzpomínky na tichou poštu, kterou jsme v dětství asi všichni hráli. Tenkrát to byla zábava, v dospělém světě mohou překroucené informace hodně bolet. Podstatné je pochopit, že ve většině případů je to stejné jako v dětské hře – informační šum nevzniká ze zlého úmyslu.

Velkou výzvou bude nevytvářet a nešířit domněnky. A možná si uvědomit, s jakou lehkostí skutečné vědomosti domněnkami nahrazujeme a pomáháme si u toho logickými berličkami.

Princezna mečů mívá vznešené cíle, ráda se ohání slušností a dobrými mravy. V řečnění dovede být přesvědčivá, jen si často zapomíná zamést před vlastním prahem. Výzvou je neskočit takové princezně na špek a neuvíznout v naprosto neužitečné argumentační válce. Ideální je rychle a rázně ukončit debatu, protože tyhle princezny vyčerpávají i útrpně mlčící posluchače. 

Největší výzvou je potkat princeznu, zaštítěnou dobrem, šířící “zaručené” zprávy. Ať se záměrem nebo bez něj, tihle lidé mají obrovský potenciál manipulovat a často je tenhle pofiderní pocit moci jedinou radostí, kterou v životě mají. Nejčastější kořistí jsou jim lidé s rozkolísanou sebedůvěrou. Doporučenou obranou je nedávat váhu tomu, co říkají. Jedním uchem tam, druhým pryč. 

Zdá se, že v tomto ohledu zúročíme, co nás minulý týden naučila Velekněžka. 

Princeznu mečů jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 15.7.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Elemental a Röhrig.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 pracovních dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.


Archiv výkladů karty týdne

Chcete se podívat, jakou kartu jsem zveřejnila pro konkrétní týden Vašeho života? Koukněte do přiloženého archivu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *