Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Princ holí

0

karta na týden od 1. 7. 2024

Princ holí jede vstříc novým dobrodružstvím, naplněn odvahou a zvídavostí. Ve vzduchu je neposedná energie, která může v opatrných vzbuzovat obavy. Nic není jisté, všechno je v pohybu, stát se může cokoli a nic z toho nemusí být definitivní. Skvělá příležitost improvizovat a vlastní šikovností získat něco navíc. 

Princ holí řeší věci na poslední chvíli, není to plánovač a stratég. Možná nejde přímou cestou k cíli a možná ani neví, co je jeho cíl. Ale taky se tím netrápí. Princ holí je pohlcen přítomností, každou vteřinu si užívá a něco nového objevuje. Nadšením a nedochvilností může druhé obtěžovat, ale vylézt občas z plánovacích škatulek neuškodí. Dopřejme si pořádnou porci bláznivin a zkusme být na chvíli neřízenou střelou. 

Princ holí prozáří zapšklou dospělost a přinese impulsy, abychom nechali minulost za sebou a začali znovu žít. Nepřinese velkou a jedinou pravdu, stejně jako nepřinese zaručený recept. Bude nás však ponoukat, abychom víc věcí na vlastní kůži vyzkoušeli, než se rozhodneme. Zůstat sedět na místě bude náročnější než ho poslechnout a skočit do neznáma. 

Prince holí jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 30.6.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Pohádkový a Sidhe.


Bachovky nanečisto!

Máte zájem o rozbor svého emočního stavu na dálku? Třeba abyste se v zamotané kupě emocí vyznali nebo je strukturovali a mohli je smysluplně zpracovat? Pracuji s intuicí podobně jako při výkladu karet, jen místo tarotu používám systém emocí podle Bachova systému. Žádné esence nemusíte objednávat, tohle je nanečisto. Cena služby je 300 Kč, potřebuji znát křestní jméno a datum narození. Rozbor dostanete mailem do 24 hodin od připsání platby.

Nebo přemýšlíte o zpracování výkladu karet mailem? Třeba rozbor vztahu, ať partnerského nebo jiného? Stačí křestní jména a datum narození obou aktérů. Cena výkladu je 600 Kč a přiletí do Vaší mailové schránky do 3 pracovních dnů od připsání platby.

Jsem připravená, karty zamíchané!


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.


Archiv výkladů karty týdne

Chcete se podívat, jakou kartu jsem zveřejnila pro konkrétní týden Vašeho života? Koukněte do přiloženého archivu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *