Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Princ holí

0

karta na týden od 5. 2. 2024

Princ holí rozpohybuje a rozvíří, co není přibité. Můžeme očekávat náhlé přívaly energie, stejně jako neodolatelnou touhu zkusit něco nového. Buď se té ohnivé záplavy sami chopíme, nebo jí budeme vláčeni. Nedotčen a skryt v ústraní zůstane málokdo. 

Princ holí nás přiměje riskovat a zapomenout na strachy. Možná nebudeme vážit slovíčka a upřímně řekneme, co jsme v sobě dlouho drželi. Výzvou týdne je projít bouřkou bez pocitu viny a s rovnou páteří čelit důsledkům, místo abychom trvali na prevenci s velkou dávkou sebezapření. 

Princ holí rád strká nos do věcí, do kterých mu nic není. Jeho neposedná energie a nekonečná zvídavost přesahují všechny meze. Můžeme se při tom sami přistihnout a nebo nás tím někdo jiný navzteká. Výzvou je nedělat z toho vědu a dalekosáhlé závěry. Ve zrychlené energii prince holí stačí dotyčného plácnout přes ruku a jde se dál. Žádné rozbory a kázání neposlouží lépe, jen by situaci eskalovaly do nesmyslné bitky. 

Princ holí se řítí, ani neví kam. Je plný mladické nerozvážnosti, kterou ale tu a tam potřebujeme v každém věku. Zvlášť když máme život bezpečně srovnaný ve škatulkách nebo příliš lpíme na jistotách, které nás ve skutečnosti svazují. Princ holí je dar evoluce, a rozhodně nenechá naše životy zasmrádnout. 

Prince holí jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 5.2.2024 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Rider-Waite a Gill.


Aktuální kartu týdne můžete mít každé pondělí ve své mailové schránce. Je to úplně zdarma a službu můžete kdykoli zrušit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *