Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Eso pohárů

0

karta na týden od 14. 8. 2023

Eso pohárů vysílá energii lásky a ochrany. Doporučuje nasednout na nejbližší vlnu a nechat se unášet bez dramatického pádlování a pokusů měnit směr. Máme zkoušet nové možnosti, které se budou před našimi zraky otevírat bez viditelné inzerce. Výzvou je zůstat bdělý, ale nesnažit se násilím projít skrze zeď.

Doplňková karta směruje lásku do kruhu přátel a rodiny. Říká, že nemáme dávat lásku podle zásluh, ani si její opětování nárokovat. Pokud máme rádi, nedávejme na to cenovku. Abychom se nestali otrokem vlastních očekávání, zahrňme proudem lásky a respektu sami sebe. Zvláště to druhé nás ochrání před nebezpečnými a závislými vztahy. Kdokoli už v takové síti uvízl, měl by zvážit odbornou pomoc.

Eso pohárů je kartou hojení na všech úrovních a zejména pomáhá s emocionálními traumaty. Pokud váháte nebo oddalujete konzultaci s terapeutem či psychologem, teď je k tomu příhodná konstelace.

Eso pohárů je i kartou odpuštění. Učí nás projít procesem a respektuje rozdílné tempo každého z nás. Nesoudí a k ničemu nenutí, spolehlivě pohlcuje všechna tajemství. Zahaluje milosrdnou energií a poskytuje opěrný sloup, abychom se cítili v bezpečí. Eso pohárů může představovat konkrétního člověka, instituci nebo duchovní entitu. Každopádně je výzvou k zastavení a úplnému uvolnění.

Eso pohárů jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 14.8.2023 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Kosmický a Swedish witch.


.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *