Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Kolo štěstí

0

Kolo štěstí přináší spoustu drobných příležitostí, které mohou růst a sílit, pokud je v zárodku chytneme za pačesy a poskytneme jim čas, prostor a péči. Více než jindy je důležité chodit s otevřenýma očima, abychom stopy k příležitostem neminuli. Razantně nás do očí nepraští.

Kolo štěstí říká, že je čas přehodit výhybky a změnit úhel pohledu. Nové věci se totiž ve starém podhoubí jen obtížně uchytí. Dejme si práci, abychom rozbili své černobílé vidění lidí a situací kolem sebe, a přidejme k extrémním polohám i pár barev. Někdy jsou právě zakonzervované postoje největší brzdou, kvůli které se nemůžeme posunout vpřed.

Kolo štěstí připomíná, že jsme za všech okolností pod vyšší ochranou. Bez ohledu na to, jestli tomu říkáme Bůh, vesmír nebo příroda, jsme součástí většího celku a všechno, co se děje nám, se tak či onak dotýká všeho. A naopak. Nikdo nejsme pustým ostrovem a teď je čas si to na své úrovni uvědomit. Co oprášit zrezivělé kontakty nebo vyrazit do společnosti a navázat nové? Karta přeje mezilidským interakcím. Pravděpodobně skrze druhé uvidíme nápovědu pro svůj vlastní život.

Kolo štěstí je dynamická karta. Věci budou v pohybu, i kdyby jen proto, aby ně přestal padat prach. Nelze očekávat přímočarost a efektivní plánování. Karta naopak přeje spontaneitě a drobnému riskování. Navzdory předpokládaným tropům se zkusme týdnem protančit.

Smrt jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 12. 6. 2023 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Arcus arcanum, Aura-Soma.


.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *