Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Devítka mečů

0

karta týdne od 15. 5. 2023

Devítka mečů nepatří mezi oblíbené karty. Často se vztahuje k negativním myšlenkám nebo stresovým konstrukcím, které naše hlava dokáže vyprodukovat. Taková tvořivost naruby, tvořivost obrácená proti sobě samému.

Devítka mečů může přinést i temné stíny do snů. Důležité je nezhroutit se a nepřikládat stínům fatální interpretaci. Lepší je zhluboka dýchat a připustit, že možná jen extrémně prožíváme něco, co předpokládaný obsah nebo rozměr vůbec nemá. Jestliže nemůžeme připadnout na jiné vysvětlení, ještě to neznamená, že neexistuje.

Devítka mečů ohlašuje nejlepší čas, kdy skončit se zlozvyky. Všichni máme ve svém repertoáru rutiny, kterými se poškozujeme. Mohou to být maličkosti jako nervózní okusování nehtového lůžka, nebo chronické podceňování pitného či spánkového režimu. Karta neříká, že máme udělat zázraky. Stačí si řádku sebepoškozovacích rituálů připustit a udělat alespoň malý krůček ke změně. Malé kroky se daleko pravděpodobněji změní v úspěch než velká gesta a zázračné sliby.

Devítka mečů nabádá k větší sebeúctě, ať už to ve vašem konkrétním životě znamená cokoli. Zkusme si tento týden představit, že jsme svoje nejvzácnější návštěva a podle toho se sebou zacházejme. Postarejme se o to, aby vzácné návštěvě nic nechybělo, aby se necítila znuděná či zanedbaná, a především aby věděla, že ji ze srdce rádi vidíme. Týden se to dá určitě vydržet!

Devítku mečů jsem vytáhla z tarotové sady Crowley dne 15. 5. 2023 a do obrazové přílohy jsem vybrala obrázky z tarotů: Crowley, Mýtický a Rider-Waite.


.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *